Cautare

1908 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d prahova" (3.50 secunde)
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... casa, apartament, vila, etc., indiferent de numarul camerelor. De cativa ani, Clujul este inima Romaniei, intrucat aici se construiesc cele mai multe locuinte (apartamente, case,vile).
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache a fost instiintat de presedintele organizatiei, deputatul Marian Saniuta, ca va trebui sa elibereze spatiul pe care biroul sau parlamentar il ocupa in sediul PSD Prahova, reprosandu-i-se lipsa de implicare in activitatea filialei.
Impartirea posturilor de prefecti nu a fost inca definitivata. PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci. ... Bugete au votat atat de multe incat le-au uitat numarul.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Declaratiile repetate de dezaprobare a actiunilor conducerii PSD facute de social-democratul Antonie Iorgovan vor fi luate astazi in discutia sedintei filialei de la Campina, din care acesta face parte.
Calatorie spre centrul Pamintului Cum s-a desfasurat cursa ciclista la cea mai joasa altitudine din Romania, la minus 208 metri, in mina de sare Slanic Prahova. Inspirat de romanul lui Jules Verne, organizatorul Paul Dragan a gandit un traseu de 3 kilometri printr-un tunel din interiorul minei de sare:
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Delegatia Permanenta a discutat ieri excluderea Monei Musca, insa si liberalul Dinu Patriciu a dat socoteala in fata conducerii filialei PNL Prahova, al carei membru este, pentru afirmatiile referitoare la oportunitatea unei aliante a liberalilor cu PSD.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Presedintele filialei PSD Prahova, deputatul Marian Saniuta, ii roaga public pe colegii sai din teritoriu sa nu mai faca declaratii referitoare la sustinerea unui candidat pentru functia de presedinte al PSD, intrucat astfel de gesturi amintesc de cele ale PCR, inainte de 1989.
Mai mult, Mircea Geoana a spus ca nu crede in actualele sondaje de opinie in care Alianta creste si PSD scade, pe motiv ca si partidul sau a manipulat sondajele in perioada cat s-a aflat la guvernare, tinand PD si PNL la un procent de 8-9%.
Anghel a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca in opinia sa, este nevoie ca Partidul Conservator sa gaseasca modalitatile de a convinge alte formatiuni politice pentru formarea unei aliante politice "anti-Basescu".
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Avramescu a fost cooptat in organizatia de Prahova a PD-L, iar astazi a fost anuntat oficial drept candidat la colegiul uninominal din localitatea Mizil.
google-analytics.com